About

Ik ben Wien Van Malderen (geboren als Ludwina) en al mijn ganse leven heel sterk verbonden met de natuur. Het feit dat ik thuis, op het platteland, omringd door kilometers ongerepte natuur het eerste levenslicht zag, zal daar zeker niet vreemd aan zijn. Ik hou nog steeds van het buitenkind in mij (met modder of zand aan de schoenen), maar even veel van het prinsesje, de mama, de oma, de fashionista, de rockchic en de diva…

Harmonie in wat ik hoor en zie en voel is voor mij een noodzaak. Het maakt me rustig  als mijn lichaam en geest in balans zijn. Daarom kies ik ervoor om puur te leven en te eten… en te herbronnen in de natuur.

Ik werk als Stylist, Kleur-en Imagocoach en Make-up artist.
Met het project Soluna Color&Style begeleid ik mensen (vrouwen en mannen) om  zichzelf te ontdekken en krachtig in het leven te staan.
Als gastspreker en docente deel ik graag mijn kennis en ervaring met mijn publiek.

We wonen in een oase van groen, in de duinen, op 500 meter van het strand in Oostduinkerke.
We verhuren één exclusieve tweepersoonskamer met zicht op zee (Soluna B&B)
Onze gasten komen hier tot rust en genieten van al het moois dat de omgeving te bieden heeft.

Ik ben gepassioneerd door alles wat het leven mooi maakt : ik hou van bloemen en muziek, lekker eten en mooie kleren, make-up en juwelen, en van woorden die al dat moois een naam geven.

In mijn blog vertel ik over datgene wat mijn hart sneller laat kloppen. De ervaringen die van mij een gelukkiger, mooier, harmonieuzer Wien maken.