About

Ik ben Wien Van Malderen (geboren als Ludwina) en al mijn ganse leven heel sterk verbonden met de natuur. Het feit dat ik thuis, op het platteland, omringd door kilometers ongerepte natuur het eerste levenslicht zag, zal daar zeker niet vreemd aan zijn. Ik hou nog steeds van het buitenkind in mij (met modder of zand aan de schoenen), maar zeker ook van de fashionista, de rockchic, het prinsesje, de mama… en de diva.

Harmonie in wat ik hoor en zie en voel is voor mij een noodzaak.  Het maakt me rustig  als mijn lichaam en geest in balans zijn. Daarom kies ik ervoor om puur te leven en te eten… en te genieten van de natuur.

Ik ben Stylist, Kleur-en Imagocoach,  Make-up artist en Florist.

Met het project Soluna Color&Style begeleid ik mensen (vrouwen en mannen) om de beste versie van zichzelf te ontdekken en zo zelfzeker in het leven te staan.

Als docente Kleur- Stijl – Imago en Etaleur aan de Schoonheidsschool deel ik graag mijn kennis en ervaring  met de cursisten.

Ik ben gepassioneerd door alles wat het leven mooi maakt: ik hou van bloemen en muziek, lekker eten en mooie kleren, make-up en juwelen en van woorden die al dat moois een naam geven.

In mijn blog wil ik jullie vertellen over de dingen die mijn hart sneller laten kloppen. De ervaringen die van mij een gelukkiger, mooier, harmonieuzer Wien maken.