Purple is my new black

Als de maand oktober voorbij is en de feestdagen komen eraan, kleuren de etalages zwart. Zwarte kledij heeft heel wat pluspunten : het is chique, tijdloos, kleedt slank af, maar toch…

Ik combineer zwart heel graag met andere kleuren : om het spannend  te houden én omdat het mijn gezicht zoveel vermoeider laat lijken. De schaduwen en kraaienpootjes doen een vreugdedans als ik zwart vlakbij mijn gezicht draag. En daar word ik nu niet meteen blij van.

Mijn excuses voor alle Club Brugge fans, maar PAARS is één van mijn favoriete kleuren. Als ik het combineer met (felle) groentinten, dan ben ik helemaal in mijn schik en gaan mijn groene ogen nog meer stralen !

Dit is voor mij de perfecte outfit voor een “formele” meeting met fashionista’s.  Voor een zakelijker  bijeenkomst vervang ik misschien mijn felgroene mantel door zwart of donkerpaars.

broek : Mango

wollen trui : Massimo Dutti

mantel :Steps

pumps : Tamaris

ketting : Mylifeincolors_jewellery

 

Een gedachte over “Purple is my new black

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s