Slow down, you move too fast…

 

 

img_5040

 

De laatste tijd  ben ik heel druk bezig … Blog maken, schrijven voor Westkustmagazine, bloemenabonnementen verzorgen, bestellingen doorgeven, mails beantwoorden, veel dames doen stralen, aanwezig blijven op FB en IG.  Ik was ook op Soirée Féminine, gaf Workshops Kleur,  organiseerde make-up pop-ups en  Vip make-upsessies,…

Ik rende door de dagen, kwam thuis voor wat Q-time, ging dankbaar naar bed  om dan… overspoeld door duizenden indrukken van de dag geen diepe slaap te vatten….

Ik hou van mijn job, ooh ja, maar al dat hollen dag na dag, week na week maakte me soms een beetje blind… tot vanmorgen.

De natuur gaf mij een wonderlijke luchtschilderij om te zeggen : Slow down, look and see !

 

 

 

Een gedachte over “Slow down, you move too fast…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s