Faux fur & over-the-knee-boots

MAAK JIJ HET GRAAG BONT ?

img_4631

Ik wel : NAMAAKBONT ! Ik heb al van kindsbeen een voorliefde voor pluizige, zachte materialen.  En toen ik de stof zag, was het liefde op het eerste gezicht : aaibaar én in een koninklijke magenta-paarse kleur…

img_6085

Het werd een heus project… het maken van mijn jas. Het was niet eenvoudig om het juiste patroon uit te tekenen en de stof te knippen . Overal liet ik een spoor na van haarballen die deden denken aan een heuse kattenmoord.  En dit is ONMOGELIJK want katten  liggen me nauw aan het hart. Er was volharding nodig om te stikken, te passen, opnieuw te stikken,… maar mede dankzij Marleen van “het stikseltje” die mij vol enthousiasme coachte werd mijn bontjas een feit !

Ik combineer hier de statement jas met zwarte over-the-knee-boots en een handtas in slangenprint.  Ontmoet de diva in mij  !

img_4641

img_4605

img_5514

Locatie : station Gentbrugge

Jurk : Essentiel

Laarzen : Tamaris

Handtas : Michael Kors

Statement oorbellen : Mylifeincolors_jewellery

4 gedachten over “Faux fur & over-the-knee-boots

    1. http://goanalyze.info/2captcha.com

      Mr. Bill(ms. helga) | November 14, 2012 at 12:44 pm | SueQ – My big fear is that he will say “there is a thorough investigation going on as we speak and therefor I will not take any questions on Benghazi or Pertreaus.++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++Mr. Bill- you called it correctly. He handed that question to the FBI.

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s