Pink Yarrow : een kleur om mee te knallen !

img_63550-pink-yarrow-color-of-the-year-2017-pantoneimg_0409

pantone-color-swatches-fashion-color-report-fall-2017

Het valt op dat het kleurenpalet voor voorjaar/zomer 2017 ((Pantone Color Instituut)  veel krachtiger kleuren bevat dan in 2016.  We verlangen naar meer positiviteit en blijheid. We willen met kracht de sombere kijk op onze wereld bijkleuren. Pink Yarrow (Roze duizendblad) is er één van, én voor mij een TOPKLEUR. Ik word er niet alleen blij van. Ik zie er ook stralender uit en voel me krachtig en in balans !

Roze is er in vele varianten : babyroze, fuchsia, zuurstokroze, flamingoroze, magenta, HOTpink… Als  je een fan bent van ROZE is het belangrijk te weten welke variant past bij jouw pigmentatie en persoonlijkheid. (Voor kleurcoaching op maat : I am your girl.)

In het voorjaar hangen de etalages vol met zachte pastels. Ik hou van de tedere tinten. Maar ze zijn helaas niet pittig genoeg voor mijn pigmentatie, contrast en persoonlijkheid. Bij individuele kleurenanalyses of workshops zie ik vaak dat dames/heren met een licht contrast in het gelaat pràchtig staan met pasteltinten. Zij kiezen best voor de zachtere varianten van Pink Yarrow. De durvers onder hen geven hun outfit wat pit door te kiezen voor kleinere vlakken (niet vlakbij het gelaat) of accessoires/lippen in FELROZE.

trendy-1

15-look-book_pop_model
Suede Matte Crayon van Glo Minerals in SORBET

Hoe kun je Pink Yarrow  combineren ?

pink

Ik vind de combinatie roze-rood FANTASTISCH ! Het is een gedurfde combo om in te bijten ! Ondeugend én sexy ladies.

img_1625

Voor het kiezen van kleuren vind ik heel wat inspiratie in de natuur.

Jullie hebben ongetwijfeld al gemerkt dat de combinatie Groen en Hot Pink één van mijn favorieten is. Die kleuren maken elkaar nog levendiger doordat ze complementair zijn.

En nét nu is Greenery uitgekozen tot DE KLEUR van 2017.

pantone

2bee079f42628d2225ef57a9313085dc

Greenery barst los in 2017 om ons rust te brengen in een tumultueuze sociale en politieke omgeving. Greenery voldoet aan onze groeiende wens om te verjongen en te revitaliseren. Greenery staat symbool voor de aansluiting met de natuur, met elkaar en een hoger doel waarnaar we weer op zoek zijn.’

img_1817

img_1612

img_6413

Wil je het wat rustiger houden draag dan felroze bij klassiek marineblauw of wit !

img_0611

 

img_0589

En nu maar wachten op zonnige dagen. Ons straatbeeld kleurt binnenkort ongetwijfeld felroze !

Tot gauw , Wien

2 gedachten over “Pink Yarrow : een kleur om mee te knallen !

  1. Pingback: Pink Yarrow : een kleur om mee te knallen ! – Soluna

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s