Nachtblauw en plissé.

 

 

IMG_7729

Ik vind het zalig om kledij uit te kiezen voor “speciale gelegenheden”.  En Pasen is een speciale dag, toch ?  Mijn netvlies werd de laatste weken overspoeld door geel. Dus koos ik voor mijn outfit het rustige, stijlvolle nachtblauw.

 

Plissé blijft ook dit seizoen hot.  Het wordt stilaan een “blijver”.  Het voegt een stukje glamour toe aan elke outfit.  Hier koos ik voor een maxi versie in combinatie met een lange top in dezelfde kleur. De open halslijn en de speciale mouwafwerking maken het extra vrouwelijk.

Ik krijg vaak de stijlvraag : Kan ik wel een lange jurk/kleed dragen? Ben ik niet te klein?

Bij de juiste styling gaat alles over ILLUSIE : kiezen en combineren rekening houdend met je plus- en minpuntjes.

Wat verlengend  werkt in deze outfit : de kleur (uni), de verticale lijnen (ingestreken plooien), de lengte (tot op de schoenen). Ik ben een fan van hoge hakken (ik weet dat mijn voeten en rug er niet wel bij varen..) maar bij  deze rok koos ik voor mini hakjes (heel comfortabel en zo komt mijn rok lekker lang)  De spitse schoenneus zorgt weer voor een vrouwelijk toets.

In de winkel vond ik geen bloes in dezelfde kleur. Dus maakte ik die gewoon zelf in een vloeiend stretchsatijn. (met dank aan Marleen van “Het stikseltje” voor de assistentie).

De ketting met prachtige kristallen in blauwtinten maken het geheel af.

 

Rok : Mint & Berry

Top : eigen creatie (Wien)

Schoenen : Zara

Statement ketting : Mylifeincolors_jewellery

 

Een gedachte over “Nachtblauw en plissé.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s