Wie wordt “Miss Ikea” ?

IMG_9272

Zweedse kleuren

Vorige week gingen we naar Ikea. Van op afstand werd mijn netvlies overspoeld door geel en blauw en meteen voelde ik mij één met de omgeving.  Eerlijk, dit was niet gepland en de match met de kleuren van mijn outfit was puur toeval…

Fashion is fun

Ik kreeg het lumineuze idee om te gaan poseren voor het “Miss Ikea contest”. Eigenlijk ben ik verlegen, maar poseren voor de lens vind ik steeds leuker. Vanaf het moment dat ik mijn straat uitrijd, wordt elke achtergrond  getaxeerd op “foto-waardig decor voor mijn outfits”.  En ja… mensen staren soms, kijken verbaasd of geërgerd… Dit keer zag ik vooral geamuseerde blikken en wellicht dachten sommigen dat ik in opdracht van Ikea werkte.

IMG_9186

 

Color blocking is een trend die geregeld opduikt in de mode.

Het combineren van grote vlakken in heldere (complementaire) kleuren zorgt voor een instant blij gevoel. Hier combineer ik kobaltblauw en warm geel. Twee kleuren die we terugvinden in het Pantone pallet Voorjaar 2017 (Primrose yellow en Lapis blue).

 

mouwdetails en off-shoulder

Het mouwloos kleedje van enkele jaren terug blies ik nieuw leven in door het te combineren met de gele top met kant.  Speciale mouwdetails zijn dit seizoen niet weg te denken en de Off-shoulder trend is “hot”. Ik vind het spannend om te “shoppen” in mijn eigen kleerkast om leuke combinaties te maken.  De uitdaging is de trends te vertalen in draagbare looks aangepast aan mijn kleurtype,  figuur en  persoonlijkheid.

Kleed : ZEB

Top : Zara

Sandalen : Pier One

Handtas : Neuville_bags

Ketting : Mylifeincolors_jewellery

IMG_9275

Liefs,  Wien

PS : kan ik rekenen op jouw stem voor de “Miss Ikea” verkiezing ?

 

 

2 gedachten over “Wie wordt “Miss Ikea” ?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s