Batterijen opladen aan de Opaalkust

IMG_7931

En als ik weg wil zijn ga ik naar… Cap Blanc nez

Zaterdag kondigde zich aan als de warmste dag van de “week met Syberische temperaturen”.

Gewapend met de warmste jas, muts, sjaal, handschoenen, zonnebril, lippenbalsem en veel courage reden we richting Frankrijk. En het was duidelijk, wij behoorden tot de dappersten. We konden de longen volzuigen met heerlijke zeelucht op verlaten kliffen en een strand dat helemaal van ons was…

Het was heel zonnig… maar o zo koud. De wind sneed fel en mijn ogen traanden. Maar het werd een héérlijke, onvergetelijke dag !

Wie mij kent, weet : ik wandel graag in stijl. Ik kies steeds een comfortabele outfit in een snit en kleur die mij flatteert. Want voor je het weet, word je gespot door “de fashionpolice”.

Mijn stijltip : mutsen en sjaals kies je het best in je TOPKLEUREN.  Ze geven je meteen die extra glans in het gezicht. Ik vind het fijn dat ze de aandacht afleiden van mijn stapschoenen, want ik heb een haat-liefde verhouding met wat men “gemakkelijk” schoeisel noemt.

Mijn bottines van Timberland zijn heel comfortabel. Ze zijn mijn beste vrienden voor strandwandelingen en om te klauteren op de rotsen. Verder reikt de liefde niet.

 

Geniet mee van de azuurblauwe lucht en de heerlijke vergezichten tijdens onze wandeling van Escalles naar Wissant (en terug).

IMG_7910

IMG_7919

 

6b48e855-cf30-4d35-8b7e-21cd69458e24

 

IMG_7931

IMG_7936

 

3a258298-1785-4af5-bf5b-08aa94ada3bb

51H3baIexFL._SL500_AC_SS350_

Tot gauw,

Wien

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s